Oplysningsmand, præst, salmedigter og skolemand - Grundtvig

ta-da-daa Vi indfører medietorsdag – Dagens program: SMS-noveller

Ta da daaa og stor trommehvirvel- vi indfører et tema om medier om torsdagen, deraf navnet medietorsdag 😉

I dette første indlæg om medier, skal det handle om SMS-noveller. SMS-noveller er en ultrakort novelle, som du bestiller via din mobiltelefon, så hvis du ligesom os elsker noveller, så grib din mobiltelefon og hent din SMS-novelle. Vi henter normalt vores på http://smspress.dk/, hvor man kan hente SMS-noveller gratis via sit bibliotekslogin. Novellerne er ofte skrevet af kendte forfattere som Merete Pryds Helle, Kim Fupz Aakeson, Jens Smærup Sørensen og Renée Toft Simonsen.

Særlige kendetegn ved SMS-noveller

  • SMS-novellen bliver sendt til læseren via sms’er.
  • En SMS-novelle kan indeholde op til 30 sms’er.
  • Sms’erne kan komme fra flere forskellige personer af, alt efter personerne som indgår i novellen.
  • Sms’erne indeholder ikke nødvendigvis tekst, men kan også indeholde smileyer eller andre tegn, hvilket bl.a. ses, når man følger kommunikationen imellem folk.
  • Sms-novellerne varierer i tid, men ofte tager det 3-4 dage at læse en novelle.
  • Grunden til at sms-novellen tager så lang tid at læse, er fordi, læseren modtager sms’erne på de tidspunkter, hvor personen i novellen sender beskeden. På den måde bliver SMS-novellens tid blandet sammen med den virkelige tid, hvor man ikke altid får svar på sin sms med det samme. På den måde venter læseren på, at novellen fortsætter, hvis der ikke sker noget i kommunikationen mellem karaktererne, da de også kan vente på svar. Dette kan man sige, forhøjer læserens oplevelse af autenticitet.

Vi håber I er klar på en anderledes læseroplevelse og skynder jer ind og bestiller jeres første SMS-novelle. I øjeblikket er vi i gang med Merete Pryds Helles Hillerød love. Vi kan også anbefale at modtage den samme SMS-novelle samtidig med en ven, så man kan diskutere novellen, det er super hyggeligt.

Med opfordringen om at gribe mobilen og bestille jeres første SMS-novelle slutter vores første indspark til medietorsdag. Vi håber I vil tage godt imod vores medietorsdage.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oplysningsmand, præst, salmedigter og skolemand - Grundtvig